خانه / آموزشی / موبایل و تبلت / چگونه مخاطبان را در تلگرام به صورت گروهی حذف کنیم؟

لیست فایل های فلش موجود

  • هواوی
  • اچ تی سی
  • لنوو
  • سامسونگ
  • سونی
  • تبلت
  • دیگر موبایل ها

شما دوستان عزیز میتوانید از طریق واتس اپ و تلگرام با شماره 09302530416 و همچنین ازطریق ایمیل barayemobile@yahoo.com با ما در تماس باشید.

چگونه مخاطبان را در تلگرام به صورت گروهی حذف کنیم؟

تلگرام (Telegram) به حدی شلوغ شده که گاهی اوقات وضعیتش از کنترل خارج می‌شود؛ عضویت در گروه‌ها و کانال‌های مختلف و همچنین دریافت مداوم پیام از هر یک از آن‌‎‌ها، دریافت پیام از کاربران به صورت خصوصی و به عضویت درآمدن کاربران جدید مواردی هستند که ممکن است وقت و بی‌وقت زنگ هشدار این پیام‌رسان را به صدا درآورده و نیاز به حذف دست جمعی مخاطبان تلگرام را یادآور شوند. هر چه باشد، صحبت از 15 تا 20 درصد ترافیک کل کشور است که در دستان این اپلیکیشن اسیر شده و نشان می‌دهد پیام‌رسانی در کشور ما، تا چه حدی به تلگرام گره خورده است. به راستی اگر خبر اضافه‌شدن قابلیت برقراری تماس توسط تلگرام به واقعیت بپیوندد، چگونه می‌توان برای ثانیه‌ای مردم کشور را از این پیام‌رسان جدا کرد؟

حذف دست جمعی مخاطبان تلگرام

یکی از نقاط قوت (به عقیده برخی ویژگی بد) تلگرام، به خاطرسپاری تمامی مخاطبین ذخیره‌شده در گوشی شما، حتی بعد از پاک‌کرن آن‌ها است. به عنوان نمونه، شما ممکن است امروز به هر دلیلی شماره فردی را در گوشی خود ذخیره کرده و مدتی بعد تصمیم به حذف آن بگیرید. این شماره در دیتابیس تلگرام ذخیره می‌شود و هر زمانی، حتی سال‌ها بعد، اگر این کاربر به عضویت تلگرام دربیاید، پیام عضویت وی به عنوان یک کاربر جدید به شما ارسال خواهد شد. از همین رو برخی مواقع پیغام عضویت کاربرانی را دریافت می‌کنید که در نگاه اول، غریبه به نظر می‌رسند. بدیهی است اگر این کاربر در زمان ذخیره شماره وی، دارای حساب کاربری در این پیام‌رسان باشد، نام وی همان لحظه به فهرست مخاطبین تلگرام شما اضافه خواهد شد. اما قابلیت حذف دست جمعی مخاطبان تلگرام چه زمانی به کار می‌آید؟

همچنین بخوانید  مقایسه تلگرام و واتس اپ ؛ کدام یک پیام رسان بهتری است؟

در حالت اول، شماره مخاطبان قدیمی مدت‌ها‌ست از گوشی شما پاک شده، اما اکنون نام آن‌ها در لیست مخاطبان تلگرامتان قرار گرفته است. در حالت دوم، بعد از این که شماره کاربر را در گوشی خود ذخیره کردید، نام وی به لیست کاربران تلگرام‌تان افزوده شده و حتی بعد از پاک‌ کردن شماره از دفترچه تلفن گوشی، باز هم در فهرست تلگرامی‌ها باقی خواهند ماند.

تفاوتی ندارد، چون در هر دو حالت با گذر زمان فهرست مخاطبان شما در تلگرام مملو از کاربرانی خواهد شد که هیچ علاقه‌ای به دیدن آن‌ها ندارید! به منظور پاک‌‌ کردن این شماره‌ها باید به صورت تکی عمل کرده و با رفتن به صفحه پروفایل هر کاربر، آن‌ها را پاک کنید.

اما اگر تعداد این دسته از کاربران زیاد باشد، حذف کردن تک به تک آن‌ها کار طاقت‌فرسایی خواهد بود. حذف دست جمعی مخاطبان تلگرام امکانی است که در نسخه وب تلگرام فراهم شده و در این مواقع به کار خواهد آمد. به وب سایت web.telegram.org مراجعه کرده و در آن جا بعد از تکمیل عملیات رجیستر نمودن شماره خود، از منو گوشه سمت چپ Contacts را برگزینید. اگر با نحوه استفاده از تلگرام تحت وب هیچ آشنایی ندارید، مطلب آموزش استفاده از تلگرام تحت وب را مشاهده کنید.
حذف دست جمعی مخاطبان تلگرام

در مرحله بعدی Edit را انتخاب کنید.

حذف دست جمعی مخاطبان تلگرام

با انتخاب مخاطبان مورد نظر و زدن گزینه Delete عملیات حذف دست جمعی مخاطبان تلگرام به پایان می‌رسد.

حذف دست جمعی مخاطبان تلگرام

منبع:گجت نیوز

باکس شناور "همچنین ببنید"

مقایسه تلگرام و واتس اپ ؛ کدام یک پیام رسان بهتری است؟

مقایسه تلگرام و واتس اپ نشان خواهد داد کدام یک پیام رسان موبایل بهتری است. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.