خانه / آموزشی / اموزش متفرقه / آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

لیست فایل های فلش موجود

  • هواوی
  • اچ تی سی
  • لنوو
  • سامسونگ
  • سونی
  • تبلت
  • دیگر موبایل ها

شما دوستان عزیز میتوانید از طریق واتس اپ و تلگرام با شماره 09302530416 و همچنین ازطریق ایمیل barayemobile@yahoo.com با ما در تماس باشید.

آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

تلگرام با در دست گرفتن حدود 15% کل پهنای باند کشور، نقش مهمی را در برقرای ارتباط میان افراد در جامعه ما بازی می‌کند. بعید به نظر می‌رسد که فردی دارای گوشی هوشمند باشد اما ردی از تلگرام و دیگر اپلیکیشن‌های وابسته به آن در گوشی وی پیدا نشود و یا اینکه به جای ارسال پیام از طریق این پیام‌رسان از پیام کوتاه استفاده کند. همین افزایش میزان استفاده و رخنه کردن این اپلیکیشن در زندگی ما، گاهی مشکلاتی را بوجود می‌آورد که راهی جز حذف تلگرام پیش روی کاربران نمی‌گذارد. ناگفته نماند درصد بالایی از کاربران بعد از گذشت زمانی از حذف تلگرام ، مجددا آن را نصب می‌کنند!

نحوه حذف تلگرام

خوشبختانه (از نظر تلگرام) و متاسفانه (از نظر کاربران) در تنظیمات این اپلیکیشن قسمتی برای پاک کردن حساب کاربری وجود ندارد، یعنی در تنظیمات پیام‌رسان نمی‌توان بخشی را تحت عنوان حذف تلگرام پیدا کرد تا با لمس چند گزینه، شماره شما از لیست مخاطبانتان در تلگرام پاک شود. تنها بخش مرتبطی که به چشم می‌خورد، پاک شدن خودکار حساب کاربری بعد از گذشت مدت زمانی مشخص از بدون استفاده ماندن حساب است. در این بخش مشخص می‌کنید که اگر برای مدت مشخص (در اینجا یک سال) بعد از خروج (log off) از حساب به آن بازنگشتید، حذف تلگرام بصورت خودکار انجام شود.

حذف تلگرام
اما در مواقع ضروری برای حذف تلگرام باید دست به دامن سرویس‌های تحت وب شد. به این منظور ابتدا آدرس اینترنتی “telegram.org/deactivate” را در مرورگر خود وارد کنید. بستر این سرویس ایمن بوده و با پروتکل https دسترسی شما فراهم می‌شود. در مرحله بعد از شما خواسته می‌شود تا شماره موبایلی را که قصد حذف تلگرام از روی آن دارید را وارد کنید.

همچنین بخوانید  چگونه پوکمون‌ های نایاب را به کمک بازی Ingress شناسایی کنیم؟

حذف تلگرام
در مرحله بعد برای احراز هویت شخص درخواست‌کننده، کدی در داخل تلگرام از سوی سرور برای وی ارسال می‌شود که باید آن را در کادر مربوطه وارد نماید. فراموش نکنید که پیش از وارد کردن کد، تصمیم خود را قطعی کرده باشید چون فرآیند حذف تلگرام ، غیرقابل برگشت بوده و پس از اتمام مراحل آن دیگر کاری از دست کسی برای اطلاعات شما برنخواهد آمد. بعد از پاک شدن حساب تمامی مخاطبانتان حذف شده و تمامی تاریخچه‌ گفتگوهای (چت هیستوری) خود را از دست خواهید داد. برای جلوگیری از پشیمانی‌های احتمالی بهتر است تا پیش از حذف تلگرام از چت‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. نحوه انجام این کار را در آینده بررسی خواهیم کرد.

در  صفحه بعدی بر روی Done کلیک کرده و در مرحله بعد نیز دکمه قرمز رنگ Yes, delete my account را انتخاب کنید. این تنها عملیات موفقیت‌آمیزی است که در انتهای آن به شما تبریک نمی‌گوییم، چون همواره کاربران را به استفاده “صحیح” از پیام‌رسان دعوت کرده‎ایم. به نظر می‌رسد که عدم وجود گزینه‌ای در تنظیمات پیامرسان برای حذف مستقیم حساب، برای جلوگیری از متداول شدن حذف تلگرام است تا به این وسیله کاربر پیش از اقدام، بیشتر در مورد تصمیم خود فکر کند.

منبع:گجت نیوز

باکس شناور "همچنین ببنید"

افزایش سرعت اینترنت با انجام چند کار ساده (آموزش گام به گام)

اگر شما در حال مطالعه این مقاله هستید، احتمالا سرعت اینترنت شما کاهش پیدا کرده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.